مشاوره حقوقی رایگان - شکستی دماغ

سلام. خسته نباشید اگه چند نفر بهت حمله ور بشن و از خودت دفاع کنی و دماغ یکیشون شکسته بشه حکم چیه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرداخت دیه از باب مسئولیت مدنی .باید دفاع مشروع صورت گرفته باشد نحوه تشخیص ان برعهده مقام قضایی است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام چنانچه دفاع مشروع پذیرفته نشود دیه ی شکستگس بینی پس از نحوه بهبودی تعلق می گیرد بعلاوه مجازات مطابق ماده 592 قانون مجازات اسلامی، دیه بینی، در مواردی که بینی قطع شود یا نرمه پایین استخوان بینی از بین برود، دیه کامل است. بنابراین، بر اساس نرخ دیه کامل در سال 1402 که 900 میلیون تومان است، در صورتی که بینی فرد قطع شود و یا نرمه استخوان آن از بین برود، دیه بینی او، 900 میلیون تومان می شود.Aban 21, 1402 AP