مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

سلااام بخاطر قطع اشجار باغمان شکایت کردیم، منع تعقیب خورد .... به منع تعقیب اعتراض کردیم، سوگیرانه رد شده و قطعی اعلام شد..... چگونه باید به رای قطعی اعتراض کنیم، چون حق با ماست، و قاضی خدانشناس بیشرمانه رای به ناحق داده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای قطعی قابل اعتراض نیست مگر اعمال ماده477کرد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دراین حالت در صورت کشف دلائل جدید وبه استناد مقررات ماده 278 قانون آئین دادرسی در امور کیفری مصوب سال 1392 می توانید با دستور دادستان مجدد طرح شکایت کنید موفق باشید