مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ مسدودی حساب بانک ملت

سلام وقت بخیر بنده ی کارت ب نگهبان افغان مون داده بودم ک بعد اینکه کارمون تموم شد ایشون رفتن کارت و گرفتم ازش چن روز پیش حقوقم ریخته شد ب همون کارت مبلغ 2میلیون دویست ازش مسدودشد بقیشه میشه برداشت یا انتقال داد فقط همون 2میلیون دویست مسدودشد حالانمیدونم چیکارکرده کی شاکی شده بنظرتون برم بانک همون مبلغ مسدودی و ب بانک پرداخت کنم مسدودی بازمیشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام برای کشف دلیل مسدودی سریعا به بانک مراجعه وتصویری یا شماره نامه که با ان دستور مسدودی داده شده ومرجع صادر کننده دستور را جویا شوید وتا رفع مسدودی پیگیری کنید موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر باید به مرجع دستور توقیف مراجعه وپیگیری شود