مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با چهار نفر و شکستن دماغ یک نفر

سلام خسته نباشین روز تون بخیر
حقیقتش من تو شهر داشتم راه میرفتم ک چهار نفر اومدن گیر دادن بهم و از الفاظ بد استفاده کردن ک موجب شد در گیر بشیم بدون هیچ شناختی و خصومتی
و من برای دفاع از خودم با ای چهار نفر درگیر شدم و اونا از صلاح های مانند کمربند،زنجیر استفاده میکردن و همه این چهار نفر سن شون بالای24بود و من18سالم .من از خودم دفاع کردم و دماغ یکیشون شکست و الان رفته شکایت کرده بنظر شما حکم چی می‌تونه باشد
ومن هم از چند مغازه امضاع گرفتم ک ک اون چهار نفر دعوا را شروع کردن و دوتا شاهدی هم دارم ک من کاری ب کسی نداشتم
الان باید من چیکار کنم ک محکوم نشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ادله شما کفایت کنه هیچی وگرنه محکوم به دیه هستید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام لازم است برای کاستن از ادعاهای انان شما نیز طرح شکایت متقابل نمائید وموضوع دیه ومجازت شکستگی بینی بستگی به مراحل تحقیق وفرایند رسیدگی ونحوه بهبودی بینی شکسته شده پس از درمان واظهار نظر پزشکی قانونی دارد وشما تاکید برشهود دفاع مشروع واینکه انها 4 نفر بودن داشته باشید چرا که بنوعی بنع شما است موفق باشید