مشاوره حقوقی رایگان - آیا در مواجهه حضوری وکیل می تواند به جای متشاکی شرکت کند؟

در پرونده ای در بازپرسی منع تعقیب صادر شده ولی در مرحله اعتراض دادگاه کیفری دو ب بازپرس دستور مواجهه حضوری اطراف دعوا و شاهدان را داده آیا من بعنوان متشاکی می توانم وکیلم رو به جلسه بفرستم یا باید شخصا در جلسه حضور داشته باشم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر در مرحله تحقیقات باشه خودتون باید حضور واخرین دفاع از شما اخذ بشه

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام در صورتی که جلسه تحقیق مواجه است وبازپرس شخصاًشمارا احضار کند خیر