مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه الزام به تمکین

سلام خانم بنده حدودا یک سال پیش زمانی که من با پدر ایشان در رابطه با مسائل مالی به اختلاف خوردیم و خواستار برگرداندن وجهی که به صورت امانت و قرض الحسنه به پدر خانمم داده بودم پدر ایشان به همراه یک فرد دیگر با مراجعه به درب منزل بنده مراجعه کرده و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند که توسط ماموران پلیس 110 بازداشت شدند و اورژانس من رابه بیمارستان منتقل کردند جهت مداوا و روز بعد هنگام مراجعه به منزل متوجه ترک منزل توسط خانمم و بردن فرزند پسرم و یک سری از وسایل و اسناد از منزل کرده در صورتی که بنده با خانومم هیچ مشکلی نداشته و 27 روز بعد زمان اتمام قرارداد اجاره منزل سررسیده بود و با توجه به این که هیچ گونه اطلاعی از خانمم و فرزندم نداشته مجبور به تخلیه منزل اجاره ای کردم و پس از آن درخواست عدم تمکین زده و در دادگاهی که برگزار شد ایشان را ملزم به تمکین کردند منوط به این که بنده نیز منزل مسکونی مستقل فراهم کنم که بعد از رای دادگاه اقدام به تهیه مسکن مستقل کرده و به همراه فرزندم با تمایل خود فرزندم در منزل جدید ساکن هستیم خواستم بدونم برای همسرم چه اظهارنامه ای باید بفرستم مبنی بر اینکه منزل مستقل تهیه کرده و از ایشان تقاضای بازگشت به منزل کند نمونه متن اظهارنامه نیاز داشتم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق سایت میبایست درخواست دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید تا به زوجه ابلاغ گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم اعلام شود