مشاوره حقوقی رایگان - مستمری تامین اجتماعی

مادری که مستمری شوهر خود را دریافت میکرده فوت شده ، حالا پسر مجردی داره با سن 51سال بیکار و دارای بیمه کارگری فصلی نقاشی ساختمان که چندین ماه قطع شده ، مفصل لگن پایش خراب شده ، نه میتواند کار کند و نه قادر به درمان و عوض کردن مفصل میباشد ، و باعث شده چند سانتی یک پایش کوتاه شده ، قبلا نقاشی ساختمان میکرده ، حالا میتواند از مستمری استفاده کنه ؟مستاجر هم است، درآمد هم نداره
متشکرم

پاسخ ها :

حقوق مستمری پدر به پسر بیمار دریافت مستمری پدر توسط پسر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری