مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی و وکیل

باسلام به وکلای عزیز بنده در عوا کیفری که موضوع خفت گیری چک و سفته بودش پیروز شدم و 2تا وکیل در دعوا کیفری هم گرفته بودم ایا بنده میتوانم هزینه وکلا هزینه کارشناسی و هزینه گواهی پزشکی و مهندس دوربین رو دادخواست جداگانه بدم و از مجرمین بگیرم؟ بنده از وکلا خودم سوال کرده بودم گفتن خیر نمیتوانی

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله میشود دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و وکیل بدهین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه مطرح نشده است باید مجدداً دادخواست دهید