مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ممنوع الخروجی زوجه

باعرض سلام
امکان ممنوع الخروجی زوجه توسط زوج ساکن خارج از کشور وجود دارد؟همسرمن ساکن ایران بوده وبعدازازدواج با اینجانب واخذ اقامت با توجه به امتیاز ازدواج با همسردارای اقامت خارج از کشور ،به ایران برگشته وازطرق اداره ثبت من را به جهت مهریه ممنوع الخروج نموده است.باتوجه به اینکه برنامه ایشان اخذمهریه وانتقال خانواده خود باتوجه به اقامت گرفته شده به خارج از کشور هست لطفا راهنمایی بفرماییدچه اقدامی برای ممنوع الخروجی ایشان میتوان انجام داد؟جهت اینکار بایدحتما زوج درایران حضورداشته باشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه ، شما اگر ثنا دارید میتوانید از هامان کشور به من وکیل دادگستری وکالت بدهید تا دادخواست الزام به تمکین بدهیم یا ممنوع الخروجش کنیم، از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من وکیل کشاورز تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
اگر مقیم خارج از کشور به نظر چنین امکانی وجود ندارد.