مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ غیر مسقف مشاع مجتمع

با عرض سلام و خسته نباشید

اینجانب یه واحد در مجتمع مسکونی 350 واحدی خریدم و 2 ماشین دارم مسئول مجتمع میگه چون میزان پارکینگ کم هست شما باید یکی از ماشین هاتون رو ببرین از مجموعه بیرون (البته هستند کسانی که 2 خودرو دارند و هر دو در مجموعه پارک می کنند که فکر میکنم بیشتر بخاطر تازه وارد بودن من قصد اذیت کردن دارند که از این روش هم می تونم اقدام کنم)
ولی از لحاظ قانونی می خواهم بدانم که این مساله ایا در حیطه اختیارات مدیر مجموعه می باشد یا نه؟
شایان ذکر است هیچ کدام از واحدها پارکینگ نداشته و فضای پارک بصورت غیر مسقف می باشد و پارکینگ اختصاصی وجود ندارد

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. باید ببینید سابق بر این نحوه توافق مالکین مجتمع در چگونگی استفاده از فضای باز مجتمع جهت پارکینگ چه بوده است. احتمالا صورتجلسه ای در اینخصوص وجود دارد. به طور کلی فضای باز مجتمع مشاعی بوده و اجازه پارک خودرو برای هیچ مالکی وجود ندارد مگر توافقاتی در اینخصوص وجود داشته باشد.

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.مدیر ساختمان همچین اختیاری نداشته و حیاط مشاع بوده و همه افراد ساکن ب نسبت مشترک و متساوی سهیم هستند.