مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام من چهار سال پیش یه پرشیا 88 از یک اشنا از تهران گرفتم به قیمت 18500 که خودم شهرستان بودم 16500 واسش کارت به کارت کردم و پدرم رفت ماشینو بیاره یک قولنامه دستی نوشته بودن که ماشین دوره رنگ ولی شاسی سالم و گفته بود کلا مدارک ها هم پیش بنگاه دار هست وقتی بقیه پولو دادید اونم بهتون میدم. وقتی ماشین رسید دستم بردم کارشناسی گفتن ماشین چپی کمپلت هست بعد ده ساعت به طرف زنگ زدم اینجوری گفت به من ربط نداره پولم خرج کردم بیا اینجا هر کاری خواستی بکن. منم زود راه افتادم رفتم اونجا گفت بیا بریم پیش بنگاه چی منم اونجا خریدم وقتی رفتیم بنگاه گفت به من ربطی نداره من چهار ماهه بهش فروختم خودتون حل کنید. طرف حساب منم میگفت من پولو خرج کردم. بهش گفتم ماشینو اینجا میفروشم به بنگاه چی هر چقدر بکنه حتی اگه ضرر هم بکنم اون 2میلیون پول تو رو هم نمیدم چون کلاه سرم گذاشتی. گفت بده منم با بنگاه چی حرف زدم گفت من خریدارم سندش هم پیش خودمه ماشین دیگه بردار یک ماشین دیگه برداشتم و یک میلیون سر دادم گفتم سند گفت همین جا بمون فردا تازه به اسمت بزنم گفتم باشه فردا وقتی رفتم پیشش گفت اول اون دو میلیون دوستمو بده بعد سندتو بگیر. منم نمیدونستم چکار کنم تو اون غریبی دعوامون شد الانم هنوز سندو بهم نداده میگه سود هم میره روش نمیدونم چکار کنم. یه راهنمایی کنید که چکار کنم خیلی محتاجم بخدا باتشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دعوی الزام به انتقال رسمی خودرو علیه فروشنده و شخصی که خودرو به نام ایشان است مطرح کنید