مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

خیلی خیلی شرمنده ام من در مکانی هستم که امکان فرستادن پیام صوتی نیست. بنده 8ماه هستش که عقد کردم مسائلی پیش اومد که خانواده من و همسر با هم بحث شون شد بعد اون میونه من و همسرم بهم خورده دو بار من با کلی خواهش التماس قدم پیش گذاشتم که آشتی کنیم ولی ایشون به هیچ وجه راضی نیست که آشتی کنیم فقط و فقط میگه درخواست طلاق بده و حرفش هم اینه که یا 30تومن پول با خودت بیار قید خانوادتو بزن یا نمیخامت حدود یک ماه از قضیه گذشته. من هم از لحاظ روحی خیلی ضعیفم نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم میخوام درخواست طلاق بدم آیا میتونم به دلیل پرداخت نکردن نفقه در طی این 8ماه درخواست طلاق بدم چون هیچگونه مبلغی به عنوان نفقه به من ندادن حتی از ایشون چند بار هم 100هزار تومن پول خواستم ندادن گفتن تا خونه پدرت هستی من به تو پول نمیدم. اگر من به دلیل عدم پرداخت نفقه درخواست طلاق بدم و همسر به قاضی بگه که از این به بعد پرداختم میکنم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم؟؟ همسرم میگه یا مهریتو ببخش طلاقتو بدم یا اینکه تا اخر عمر طلاقتو نمیدم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام در صورت پرداختن نقه نمیتوانید طلاق بگیرید و باید از گزینه های دیگر برای عسروحرج خود استفاده کنید.