مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام اقا هستم پنج ساله ازدواج کردم و دختر سه ساله دارم از اول ازدواج دلم با همسرم نبود و کلا شخصیتا نپسندیدم الان کراهت ظاهری دارم و افسرده شدم بدیل ابروداری از طلاق ترسیدم و اقدام نکردم حالا هم که پنج سال گذشته ایا میتونم طلاق بگیرم یه اپارتمان نقلی و یه ماشین اسنپ دارم مشاوره روانشناسیم جواب نداده ایا باید پاسوز دخترم بشم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.حق طلاق با مرد است ولی باید مهریه و نفقه و اجرت المثا و نصف اموال را هم پرداخت کنید.