مشاوره حقوقی رایگان - احراز محل سکونت تعویض پلاک

با سلام
من و دوستم تا برج 12 پارسال اجاره نامه داشتیم. امسال در اجاره نامه به خاطر وام ازدواج ایشون من به عنوان شاهد امضا کردم نه مستاجر. حالا پلاک تهران به من میدهند؟ سابقه بیمه 5 سال تهران دارم و قرارداد کاری هم در تهران دارم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آدرس محل سکونت که بدهید و نماینده پست بیاید احراز کند که آنجا هستید مشکلی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بلید قرارداد محل سکونت شما در همان شهر تهران باشد