مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده سال 95 تصادف کردم و مقصر بودم، در سال 95 بیمه به راننده مقصر شامل نمی شد ولی اخبار اعلام کرد کسانی که در سال 95 تصادف کردن میتوانند دوباره پرونده خود را پیگیر باشن در ضمن بنده خسارت طرف مقابل را با محکوم شدن در دادگاه نقدن پرداخت کردم بخاطر اینکه اون زمان بیمه شامل نمیشد به بیمه مراجعه نکردم اگر دعاوی علیه بیمه برقرار کنم آیا امکان داره موفق بشم دیه شکستگی پای خودم را که پرونده بیمارستان و کروکی تصادف را از بیمه درخواست کنم
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرتصادف شما ازخرداد95ببعد باشد وحق بیمه حوادث راننده راقبل ازتصادف پرداخت نموده باشید.بله تعلق میگیرد.