مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح عمدی و پرداخت دیه

باسلام وخسته نباشید. بنده شاکی پرونده هستم پارسال 3نفرریختن درب منزل منوباچاقووقمه زدن رفتم پزشک قانونی شکایت کردم ازیکی ازمتهم هاکه شناسایی کردم اول قبول نمی‌کرد بعدازبردن نامه پزشک قانونی وشاهد حکم به نفع من صادرشده مبلغ 99 ملیون برای صورتم دادگاه دیه بریده. ازاجرای احکام مددکاری به من تماس گرفته شد گفتن به شما مبلغ 33ملیون دیه تعلق گرفته رفتم اجرای احکام گفتن دیه تقسیم به 3 شده ولی توی ابلاغیه حکم دادگاه این موضوع قید نشده وحکم برای یک نفردیه ثبت شده حالا میخواستم ببینم ازچه راهی میتونم از هر3نفر دیه خودمو بگیرم باید دوباره شکایت کنم ازطرفین دیگه یامیتونم ازطریق همین پرونده رسیدگی کنم. اجرای احکام حکم دیه روتقسیم کرده برای 3نفر هرکدوم برو 33 ملیون بگیر. لطفا راهنمایی بفرمایید باید من الان که ثابت شده چکارباید انجام بدم . چطورمیتونم به حقم برسم . ازچه راهی اقدام کنم بعدازگذشت یک سال . یک نفر گیره توپرونده. یک نفربه علت زدن چاقو افتاده توزندان .یک نفردیگه متواریه.هیچ کدوم هم قبول دار جرمشون نیستن . وبنده رو تومحل زندگی تهدید ومورد آزار واذیت قرارمیدن . آیا اجرای احکام میتونه دیه منوتقسیم به 3 کنه دادگاه کل دیه رو به گردن یک متهم انداخته ولی اجرای احکام ومددکاری چیزی دیگه به بنده میگن که برو ازطرفین دیگه مطالبه کن . چه طور میشه متهمین دیگه روبه دادگاه تحویل بدم .که بااین پرونده رسیدگی بشه یااینکه باید دوباره ازاول شکایت کنم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بنده به حق وحقوق قانونی خودم برسم ومجرمین روتحویل قانون بدم درپرونده ای که به نفع من رای صادرشده .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که در پرونده اولیه هرسه نفر متهم بوده اند ازطریق اجرای احکام قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که موضوع یکی باشد یک شعبه به همه آن رسیدگی می‌کند در غیر این صورت می‌بایست شکایت‌های جداگانه باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام سوال را به صورت موجز و خلاصه مطرح نمایید