مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت بخیر
بنده حدود دو ماه گذشت درخواست تغییر نام از زهرا به مانیا را داشتم که دادگاه تائید رای داد. بعد از بیست روز ثبت احوال درخواست ثبت دلایل داد که انجام دادم و بعد پرونده به دادگاه استان ارجاع شد و دو باره بعد بیست روز گفتند که ابلاغیه حضور میاد ولی کلا نیومد و ماه گذشته گفتند که ابلاغیه ای برای ثبت احوال ارسال شده و آخرین پیام سایت( دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده در تاریخ 1402/11/15 صادر گردید) این هست میخواستم بدونم الان این پیام چه معنی داره و چکار باید انجام بدم. متشکرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به کار خاصی نیست پرونده از تجدید نظر به دادگاه اولیه عودت شده است منتظر ابلاغ باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اقدام از سوی شما نیست. منتظر ابلاغیه بمانید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام بنظر میرسد اداره ثبت احوال اعتراض به تصمیم دادگاه نموده ودر مرحله تبادل لوایح است شما می توانید با مراجعه به سامانه عدل ایران در قسمت اطلاع رسانی به اشخاص حقیقی از سیر پرونده مطلع شود واگر رای قطعی شده اخرین تصمیم دادگاه که ابلاغ شده است راپرینت بگیرید و بدقت مطالعه کنید اگر خواسته شما برای تغییر نام تائید شده بدون توجه به پیامک به ثبت احوال برای صدور شناسنامه جدید مراجعه کنید موفق باشید.