مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کاربر در مورد ساعت ورود و خروج کارمند

سلام ،کارمند آموزش وپروش هستم کارشناسی که سیستم ورود وخروج را کنترل می کند چند روز از ساعت های ورود وخروج من را پاک کرده وغیبت برای من رد کرده که باعث شده اداره تخلفات برای من حکم توبیخ در پرونده و20روز کسر از حقوق ،رای صادر شود آیا کار این کارشناس جرم محسوب می شود ومجازات اش چی می باشد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اثبات این مسئله دشوار است ابتدا ادله و مدارک خود را تکمیل نمایید سپس اقدام علیه کارشناس صورت بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد در صورتی که کارشناس مربوطه تخلف نموده باشد خودش مشمول مجازات است نه شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این کارشناس کارشکنی نموده است و برای وی تخلف رد خواهد شد‌.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورت امکان اثبات موضوع بله هم تخلف وجرم است وکجازات جرم تخریب داده‌ها در قانون درماده 8 قانون جرایم رایانه‌ای (ماده 736 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات) در خصوص جرم تخریب داده‌ها مقرر می‌دارد: هرکس به طور غیرمجاز داده‌های دیگری را از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش کند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از بیست و پنج میلیون ریال تا صد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله قطعا این اقدام جرم محسوب می‌شود ولیکن در نظر داسته باشید بار اثبات ادعا به عهده شماست و باید دلایل ارتکاب جرم را به دادگاه ارائه نمایید صرف ادعا قابل پذیرش نخواهد بود.