مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه پرونده پزشکی

با سلام و عرض ادب
سال 96 پرونده پزشکی در رابطه با اعصاب و روان در بیمارستان برای بنده به وسیله پدر و مادر تشکیل شده که این پرونده سابقه حساب میشه ایا میشه با اثبات عدم وجود بیماری اعصاب و روان از پزشکان شکایت و پرونده پزشکی رو حذف کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ از طریق پزشکی قانونی اقدام نمائید و سلامت روان خود را به اثبات برسانید.
از سوی دیگر از طریق سازمان نظام پزشکی نیز می‌توانید اقدام بفرمائید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بصرف بستری شدن در بیمارستان اعصاب وروان پرونده ی که موجب محرومیت اجتماعی گردد تلقی نمی شود مگر اینکه موضوع منجر به اظهار نظر از سوی پزشکی قانونی مبنی بر حجر گردد موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بیماری امری است حادث و امکان برطرف شدن کامل و یا عودت آن وجود دارد ولیکن امکان اثبات سلامت عقلی جسمی و روانی خواهید داشت لیکن شکایت از پزشکان نتیجه ای در بر نخواهد داشت.