مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام .اقای دکتر حدودا بیست سال پیش پدرم میخان عمل قلب باز کنند به سیزده میلیون پول نیازدارن واموزش وپرورش ده میلیون وام بهشون میده وشوهرخالم بهشون پنج میلیون قرضی میده ومیگه چون میخادعمل کنه اگه اتفاقی بیفته من نمیتونم اون ازبچه ها بگیرم بیان نصف خانه سندبزنین بنامم وتاپول برگردانین من بهتون برگردانم وارزش 3 دانگ خانه 18 میلیون تومان بوده انزمان واینها رفتند سند زدن ونوشتن 5 میلیون گرفتن وسال بعدپول بردن گفته باشه بعدبدین وتاامسال نصف خانه فروشش به بنگاه داده
1.میتونه بفروشه باتوجه به اینکه ارزش سه دانگ پول نداده
2.بابا میتونه بگه من اصلا نمیفروشم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی پاسخ به سوال شما مستلزم ملاحظه مستندات وتوضیحات کاملتری دارد اما چنانچه ملک موصوف فاقد سند رسمی باشد ممکن است شوهر خاله شما به همان شکل نصف خانه ای را که مدعی است خریده است به شخص ثالثی بفروشد وشمارا وارد چالش کند پدر در هرصورت باید مشکل اصلی را حل وفصل کند که از بیست پیش اگر نصف منزل را نفروخته اند چرا اقدامی نسبت به استرداد مبلغ پنج میلیون تومان وبرگشت نصف ملک را بنام خود انجام نداده اندبه هر حال هرچند اظهار نظر صحیح مستلزم بررسی دقیق مستندات وقراردادهای فی مابین است اما بعنوان پاسخ اجمالی پدر می تواند ابطال سند ویا بیع را در مقابل الزام به فروش مال مشاع ویا الزام به تنظیم سند اگر سندی بنام شوهر خاله شما ثبت شده باشد مطرح کندموفق باشید

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

اگر سند به نام وی زده شده کاری نمی تونید انجام دهید ‌ولی اگر به صورت مبایعه نامه نوشتید باید متن آن ملاحظه شود تا پاسخ شما داده شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه به نام ایشان سند صادر شده باشد ابتدا باید برای ابطال سند صادر مستند به مدارک موجود اقدام نمود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به توضیحات داده شده راهکار وجود دارد