مشاوره حقوقی رایگان - سابقه تخفیف بیمه خودرو

باسلام یک ماشین چهار سال پیش خریدم با وکالت دائم و معاینه فنی نداشت .تازه تعمیر اساسی کردم و معاینه فنی گرفتم تعویض پلاک کنم
چهار سال هزینه بیمه رو من دادم.الان بعد تعویض پلاک کردن بیمه ای که من پرداخت کردم مال اون میشود؟
نکته اینکه من یک سال قبل از قانون جدید بیمه ماشین رو معامله کردم.
سابقه بیمه این چند سال مال من هست یا اون.این همه هزینه هر سال دادم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را بایستی از طریق بیمه به نحو حضوری یا غیرحضوری پیگیری بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قانون انتقال تخفیف بیمه ثالث در سال 1399 به‌روزرسانی شد و به موجب آن، دستورالعمل واضحی برای نحوه انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث خودرو و همچنین نحوه تعلق سوابق تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث به تصویب رسید. با توجه به بخشنامه شماره 130107/ 401/ 99، سوابق تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث، به شخص انتقال‌دهنده تعلق دارد، نه مالک جدید. بدین ترتیب، به هیچ‌وجه نمی‌توان تخفیف بیمه شخص ثالث را به مالک جدید خودرو انتقال داد.