مشاوره حقوقی رایگان - غیبت رأی باز

سلام من همسرم سال 97 زندانی شدن امسال خرداد ماه رای باز شدن مدت محکومیتش هم 15 سال بود که پارسال عفو عمومی خورد بهش شد هفت سال با امروز هشت رو غیبت کرده و سر کار زندان باز نرفته و می‌ترسه که بره خودشو معرفی کنه میگه دوباره برش میگردونن زندان چون چند بار غیبت کرده ولی دوسه روز بازداشت شده وولش کردن این بار دیگه نمی‌بخشن خواستم ببینم اگه فردا بخواد بره خودشو معرفی کنه بر میگردونن زندان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز مراجعه و معرفی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد