مشاوره حقوقی رایگان - بعد از تعیین دیه، میشه رضایت نداد؟

سلام من در شرکتی کار میکردم که اونجا دچار حادثه شدم و دوبار عمل جراحی ستون فقرات انجام دادم، شرکت قبول نمیکرد که اونجا اتفاق افتاده و اون ها مقصر نیستند،
حالا حکم به نفع من اومده و دیه تعیین شده
حالا اجرای احکام گفت ، هر دو را احضار میکنیم ، که رضایت بدی و دیه رو بگیری
آیا میتونم رضایت ندم، یا اگه ندادم چه اتفاقی برای شرکت می‌افتد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به اجرای احکام میتوانید اعلام کنید ان ها مطابق قانون دیه را واریز کنند و رضایت ندهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دیه طبق نظریه قطعی پزشکی قانونی پرداخت شود و رضایت شاکی خصوصی اجباری نیست