مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در حضور و فیلمبرداری در مراسم

سلام خسته نباشید
فیلمبردار ما هر دوشب رو دیر اومد به مراسم و هیچ فیلمی از ورود خودم رو ندارم و به خاطر دیر اومدن فیلمبردار زمانبندی عروسیم بهم خورد و قسمتهایی از فیلم هم اصلا کیفیت نداره تار میشه بخاطر سرعت چرخش بالا
قرارداد هم به من نداده پولشم کامل گرفته فایل خام عکسها رو هم دوباره پول میخواد
چطور میشه پیگیری کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه مشکل سر پوله بهش ندهید تا او شکایت کند بعد شما دادخواست تقابل بدهید اگر سر کیفیته شما شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه خسارت و مطالبه هزینه ها و اجرت ارائه شود هم چنین به اتحادیه مراجعه شود