مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و حضانت

سلام من در تاریخ 97/12/1 افتادم زندان بابت سرقت و مال خر بنده پدر زنم بوده بمن گفتن که اسمی ازشون نیارم کمکم میکنن و میارن بیرون من و تا برج 5 سال 98 هم ملاقات میومدن هم پول میزدن تا اینکه حکم بنده شد 5سال حبس و بعد از ان دیگر جواب بنده را ندادن و برج 7 من امدم مرخصی دیدم زن من خونه رو بدون اجازه من تخلیه کرده و وسایل و پول پیش منزل که به اسم بنده بوده را گرفته و رفته منزل پدرش و درخواست طلاق داده حال که من ازاد شده ام و درخواست طلاقشم هم قاضی رد کرده قادر به برگشتن نیست و تنها دارایی من پول پیش است که رفته ثبت اسناد ان را بسته بابت مهریه و از انجایی که خانواده سابقه مواد مخدر و سرقت را دارند 2 پسر دارم 10 ساله و 3 ساله که انجا هستن و درخواست حضانت داده ام بی زحمت یه راهنماییم کنید که اگر تمکین نکند چه میشود و ایا حضانت را به بنده میدهد قاضی ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حضانت پسر ها تا هفت سالگی با مادر بعد از آن با پدر است مگر در موارد خاص که زندان شامل آن میشود .تمکین بزنید .