مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت متهم حین رسیدگی به دعوا و قبل از صدور رای

سلام.ازبرادرم شکایت کیفری رباشده ودرحین مدت زمان رسیدگی پرونده و...محجورشناخته شده است ومن نیزقیم اوشدم ولی اعلام ننموده است وپرونده وی نیزبه کارشناسی و...نیزرفته وخودش که الان محجوراست دفاع نموده است آیابعدازقطعیت رای ایرادی به آن وارداست یامشکلی برای محجوریت وی پیش نمی آید. لطفاتوضیح دهید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بهتر است به دادسرا و دادگاه اعلام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید حکم قطعیت محجوریت خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت حضرتعالی حکم حجر از زمان قطعیت نسبت به اینده اثر دارد