مشاوره حقوقی رایگان - قطع درختان

سلام شخصی حدود 15 روز قبل شبانه اقدام به برش درختان میوه 10 ساله من کرده وباغ منو ویران کرده خواستم بدونم ازطریق نقطه یابی سیمکارت طرف مقابل می‌توان فهمید که در آن نقطه بوده یانه یا کدامین شماره ها در آن مکان بوده است درواقع عاملین را شناسایی کرد تشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نقطه زنی مخصوص همون لحظه است نه گذشته. تخریب خالی بودی یا با سرقت چوب؟ باغ دیوار داشته یا خیر؟؟؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما شکایت نمایید
باید مرجع قضایی موافقت نماید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت حضرتعالی
امکان ردیابی کل شماره ها وجود ندارد و بایستی شماره مشخصی وجود داشته باشد