مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه ساخت توسط شهرداری

سلام زمینی دارم به متراژ 815متر که دارای سند ششدانگ میباشد و سال 1390 هزینه تفکیک 400متر رو به شهرداری پرداخت کردم زمین هم داخل محدوده و حریم خیابان 25متری میباشد ولی شهرداری با مانع تراشی برای بنده پروانه ساختمانی صادر نکرده و تشویق کردن با ماده صد بسازم سال 1401شروع به ساخت کردم و الان با مبلغ هنگفت جریمه ماده صد روبه رو شدم میخواستم بدونم آیا میتونم از شهرداری بابت عدم صدور پروانه ساختمانی شکایت کنم؟یا اگه راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید مدارک شما من جمله برگ امتناع شهرداری ملاحظه شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود شما تخلف کرده اید که ابتدا پروانه ساخت اخذ نکرده اید و شروع به ساخت بنا کرده اید
و ..

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع عدم صدور پروانه، و ساخت غیر مجاز از هم جدا هستند شما قبل از ساخت غیر قانونی باید اقدام به شکایت از شهرداری برای امتناع از صدور جواز می نمودید و بعد از تعیین تکلیف اقدام به ساخت می کردید.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

بله حق شکایت در دیوان عدالت اداری را خواهید داشت