مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام من یه دختر 14 ساله هستم. راستش از لحاظ ارتباط برقرار کردن با هیچ کسی از اعضای خانواده خوب نیستم یعنی یه جورایی پشتیبان ندارم و انگار همه در شرایط های مهم بهم پشت میکنن.
ببینید پدر من اصلا مشکل روحی و روانی اینا نداره ولی 2 سالی هستش که تو حین عصبانیت نمیتونه خودشو کنترل کنه و دستش رو روی من بلند میکنه.

بعد یه بار جلوی خود خواهرم به خواهرم گفتم شوهرت آدم نجسی هست(البته قبل از عقدشون) بعد هم رفتم خونه ی عمم که درس بخونم یهو دیدم آجیم همه رو به بابام گفته و بابام به خاطر همین یه حرفی که به خواهرم زده بودم؛به خونه ی عمم اومد و منو جلوی عمم و پسر عمم و زن پسر عمم زد و این باعث شد ک غرورم بشکنه و فکرم به سمت خودکشی بره و کلا از زندگی ناامید بشم، همش گریه کنم و چون که آدم تو این سن غرور داره، این یه اشتباه محضه که پدر و مادر بخوان غرور بچشون رو بشکونن و این خیلی منو عذاب میده
چون میتونستن با یه روش دیگه بهم بفهمونن که کارم اشتباه بوده
یه بار دیگم منو خواهرم داشتیم باهم بحث میکردیم که من فقط چون آجیم رو کوچیک کردم(البته خواهرم خودش هم همچین کاری رو با من کرده بود) بابام خیلی بد منو زد

و اتفاقی ک دیروز برام افتاد اینه که من توی حمام بودم و به خاطر این که آب کم فشار بود و مامانمم هم داشت ظرف میشست ، کم فشاری آب رو گذاشتم تقصیر مامانم و بهش بی احترامی کردم و حرف نسبتا زشتی زدم بعد مامانم از دست من عصبانی شد و گریش گرفت و وقتی بابام، مامانم رو در حین گریه کردن دید،در حمام رو شکست و اومد تو و منو کتک زد در حالی ک من لباس نداشتمممم و این اتفاق رو دیگه نتونستم تحمل کنم‌.
آخه من خودم میتونستم مشکلم رو با مامانم حل کنم و از اونجایی ک حین عصبانیت نمیدونم چیکار کنم ترسیدم ک یه وقت خودکشی کنم با بلایی سر خودم بیارم.

در ضمن میدونم تو تمام این ماجرا ها خودمم خطایی ازم سر زده ولی در این شرایط پدر و مادر باید رفتار خیلی درستی از خودشون نشون بدن ک ما اون هارو الگو قرار بدیم نه اینکه پدر آدم ، بیاد دست بلند کنه رو من که این رفتارش تو روحیه ی منم اثر بزاره

و من دارن داغون میشم.هر موقع میرم سر درسام اون رفتارای بابام میاد توی ذهنم و نمیتونم درس بخونم
خواهشا یه راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را به دقت مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

سلام دخترم / توزندگی همه ، فراز و نشیب /تلخی شیرینی فراوان هست و هیچ کس سفره ی دلشو همه جا باز نمی کنه و جار بزنه بابام ، منوکتک زدو ... اگر چه کتک زدن کار بسیار بد و نادرستی هست لیکن اگر یه کم فکر کنی و توجه کنی می بینی که پدر و مادر ها خیلی زحمت ما رو کشیدن تا ما بزرگ بشیم درس بخونیم و مراحل رشد و پیشرفت رو طی کنیم /اگه هر وقت مریض میشی می ببینی که همون مامان و بابا که تورو کتک زده و شما از ایشون ناراحت هستی ، همه ی وجودشون شما هستی و حاضرند کلی هزینه کنن و خودشون جای شما مریض بشن تا شما خوب بشی .
پس تصمیم بگیر به جای افکار و وسوسه های شیطانی با محبت و دست بوسی پدر و مادر اونها رو از اشتباه خودشون (کتک زدن) شرمنده کن مطمئن باش با این کار خیر دنیا و آخرت به زندگیت سرازیر میشه / شما دختر بسیار خوب ، مظلوم و با فرهنگی هستی ، لختی با خودت فکر کن و تصمیم های خوب بگیر ، چرا که از ائمه معصومین هست : یک ساعت فکرکردن از 60 سال عبادت بالاتر است / چون با یک ساعت فکر خوب و شایسته برنامه ریزی و تلاش در جهت هر چه بهتر زیستن را به خود می آموزی / موفق باشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همکار محترم پاسخ شما را به نحو
دقیق دادند بهتر است به حرفهای ایشان گوش بدهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر موضوع حاد است با شماره 123 تماس بگیرید
توصیه می شود با یک مشاوره خانواده گفتگو کنید به احتمال زیاد راه حل های خوبی به شما ارایه می نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا دقیق‌تر بررسی شود و راهنمایی شوید