مشاوره حقوقی رایگان - ملک مستثنیات دین

با سلام. همسر بنده مهریه رو اجرا گذاشته و باغ و خودرو بنده رو توقیف کرده و یک خونه دفترچه ای دارم که دفترچه به نام خودم نزدم ولی مبایعه نامه دارم که همسرم برداشته و پس نمیدهد.خونه من 100 متر و در اطراف چیتگر هست که حدودا 6 میلیارد می ارزد. با توجه به شرایط و این که من تک پسر و کفیل پدر و مادرم هستم خونه من جزء مستثنیات دین محسوب میشه یا خیر. مهریه همسرم 600 تا سکه و ارزش اموال توقیفی من هم حدودا 3 میلیارد هست. سپاس گذارم

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

منزل شما اصولا جزو مستثنیات دین است باغ و ماشین قابل توقیف است

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام اگر خانه بصورت رسمی و قانونی بنام شما در اداره ثبت نباشد قابل توقیف نیست.در ضمن منظور قانونگذار از مستثنیات دین یک باب منزل مسکونی در شان محکوم علیه هست و اگر به نظر عرف وقانون از شان شما بالاتر باشد به همان نسبت قابل توقیف خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ملک ثبت رسمی نشده باشد قابل توقیف نمی‌باشد لیکن در نظر داشته باشید که اصولاً یک باب منزل مسکونی جزء مستثنیات دین قرار می‌گیرد.