مشاوره حقوقی رایگان - علت مختومه بودن

سلام .بنده یک پرونده تصادف در صندوق تامین خسارتهای بدنی دارم که زیان دیده هستم.شماره حساب و تشکیل پرونده دادم و قرار بر این شده که در 15 روز مبلغ زیاد دیدگی رو واریز کن که متاسفانه بعد گذشت یک ماه هنوز خبری نیست وقتی داخل سایت چک کردم زده بود ارزیانی ولی الان که چک میکنم نوشته (مختومه) میخواستم بدونم معنی این چیه ؟چرا هنوز هزینه واریز نشده زدن مختومه....؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده حضورا می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید طی یک لایحه‌ای درخواست نمایید که زودتر بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً این امر را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید و از روند کار مطلع شوید.