مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام شوهرم با خطی که به اسم خودشه و خیلی کم دست من میداده و همچنین پیامک هایی که هیچ اسمی از من توی پیام ها نیس میخواد ازم شکایت کنه برای رابطه نامشروع رفته پرینت خطو گرفته میگه رابطه داری در حالی که تو پیام ها هیچ اسمی از من نیس میتونه ثابت کنه؟ چون خط زیاد دستم نبوده بیشتر دست خودش بوده آیا میتونم ثابت کنم بهم تهمت میزنه؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام جنانچه از عملکرد خود اطمینان کامل دارید که هیچگونه پیامکی از ناحیه شما برای فردی ارسال نشده است نیاز به نگرانی نیست و چیزی در این خصوص قابل اثبات نمیباشد نگران نباشید . موفق باشید