مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی لیزینگی

با سلام. بنده دو دستگاه خودرو طی قولنامه ای از یه آقایی (a) خریدم. ایشونم اونارو از شخص دیگه ای به نام آقای b خریده بودن. آقای bام اونارو از لیزینگ خریدن و ماشینا در رهن شرکت لیزینگه. ماشینا مجموعا 135 میلیون بدهی به لیزینگ داشته. آقای a و b باهم قراردادی تنظیم کردن که ماشینهارو با هم معامله کردن و طی 4فقره چک آقای a تحویل لیزینگ دادن و از لیزینگ خواستن که پس از پاس شدن آخرین چک سندارو به نام آقای a انتقال بده. اولین چک 35 تومنی آقای a رو شرکت لیزینگ پاس کرده و 3تاشو برگشت زده. حالا بنده به اتفاق آقای b به لیزینگ مراجعه کردم و میگم که بدهی ماشینارو میدم و سندارو به نام بنده انتقال بدین. ولی لیزینگ میگه ما سندارو به نام آقای a انتقال میدیم. متاسفانه آقای a هم علارغم اینکه چکاش دسته لیزینگه هیچ گونه اقدامی نمیکنه و اصلا جلو نمیاد. حالا دوتا سوال دارم. اولا آیا لیزینگ میتونه حکم توقیف ماشینارو بگیره؟ با توجه به اینکه قرارداد اولیه بنام آقای b بوده ولی لیزینگ بابت ماشینا یکی از چکهای آقای a رو پاس کرده؟ دوما بنده چگونه نسبت به انتقال سندام اقدام کنم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بدهی های لیزینگ راکامل پرداخت نمایید سپس ازطریق مرجع قضایی, شرکت مذکورراالزام به فک رهن وتنظیم وانتقال سند نمایید