مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره

سلام وقت بخیر مستاجر از زمان ورود به ملک ما اجاره رو با تعویق پرداخته و دو ماه اخیر هم اجاره پرداخت نشده به کجا باید مراجعه کنم ؟ میشه حکم تخلیه گرفت؟ در صورت حکم تخلیه من اگر پول پیش پرداخت رو نداشته باشم تا پیدا شدن مستاجر جدید به من مهلت میدهند با توجه به این که تا پایان قرارداد 6 ماه مانده..مستاجر پول برق و تلفن هم تاکنون پرداخت نکرده ..دفتر قضایی در این شرایط چه دستوری صادر می کنند اگر حکم به پرداخت اجاره معوقه دادند و ایشون نداد یا بعد از پرداخت معوقه مجدد همین رویه عدم پرداخت رو ادامه داد چه باید کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست تخلیه باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
برای تخلیه باید پول پیش را پرداخت کنید تا ملک تخلیه بشه.
اگر شرایط پرداخت پول پیش را ندارید بهتر است صبر کنید تا قرارداد اجاره تمام بشه یا اینکه حداقل تا تابستان صبر کنید.
در خصوص اجاره بها معوقه می توانید در حال حاضر نیز دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید مطابق شروط ضمن قرارداد درخواست تخلیه داشته باشید اما میبایست مبلغ قرض الحسنه مستاجر به ایشان پرداخت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی قرارداد اجاره مطابق با قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 مکتوب و به امضاء دو شاهد رسیده باشد می‌توانید دستور تخلیه به استناد تخلف از پرداخت مال الاجاره نمایید