مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر پس از انتقال قطعی

باسلام ،من مادر سه فرزند هستم ،همسرم 17 سال تمام داشته به من خیانت میکرده و کار خدابود که دست او رو بشود و حالا میگه پشیمونم و من رو ببخش اما من برای او شرایط گذاشتم و از او خواستم تمام 13 واحد آپارتمانی که دارد به نام من بزند تا آبروی او را نبرم وبا او زندگی کنم،حالا برام سواله اگر بر فرض محال بپذیرد دوباره چند وقت دیگر میتونه ادعای پس گرفتن کند؟
باتوجه به اینکه هبه یا صلح عمری نباشده سند رسمی وقطعی باشد یا در ازای مهریه باشد با توجه به این که مبلغ مهریه فقط به اندازه یکی از واحدها باشه؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد صلح تنظیم نمایید
و شما باید تمام شرایط را به صورت
دقیق در قرارداد ذکر نمایید