مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

باسلام و خسته نباشید رای مهریه ی من 5 سکه پیش پرداخت بود و هر 7 ماه یک سکه. من و نامزدم هر دو اعتراض دادیم و درخواست تجدید نظر خواهی کردیم ولی متاسفانه قاضی با رد اعتراض من، رای به پرداخت هر 9 ماه یک سکه داد و در رای صادره اصلا حرفی از پیش قسط نیامده است یعنی پیش قسطمو پاک کردن؟ من چیکار میتونم بکنم .. ممنون میشم اگه لطف کنین راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.پیش پرداخت پابرجاست برای اطمینان بیشتر به شعبه مراجعه نمایید احتمالا قلم افتادگی باشد.