مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ابلاغیه

سلام وقت بخیر
من بازی رو فروختم اکانت کلش پولی که به حساب من آمده از یه نفر کلاهبرداری شده و وارد حساب من شده ابلاغیه آمده و طرف مقابل شهرستان هستن من الان چیکار کنم میتونم شهر خودم اقدامی کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید از شخص کلاهبردار شکایت کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا درصورتی که شکایت علیه شما درخارج از محل اقامت شما مطرح شده است واخطاریه برای حضوربه شما ابلاغ شده است لزوما باید در محل رسیدگی حاضر شود ویا اینکه از طریق دفاتز خدمات قضائی در محل سکونت خود دفاعیات خود را در قالب لایعه دفاعیه با مشاوره گرفتن از یک وکیل ثبت وبدون اینکه حضوراً به شعبه رسیدگیکننده مراجعه کنید ازخود دفاع لازم را معمول دارید در صورتی که مشهد تشریف داردید ونیاز بیشتر به مشاوره دارید می توانید بین ساعت 18 تا 21 با بنده تماس بگیرید 09153139600 مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول روزهای زوج از ساعت 18 تا 20 دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان موفق باشید