مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید
من 19 سالمه سر یه اشتباه بچگانه تو دردسر افتادم . من پارسال فروش انلاین داشتم کار میکردم بعد یه جاهایی میشنیدم که پول میگیرنو بلاک میکنن کسیم نمیتونه کاری کنه منم گول خوردم اخر کارم بود دیگه دو سه نفر پول واریز کردن منم پیجو بلاک کردم ولی همشون رفتن شکایت کردن داستان زیادی داره که نمیشه بیشتر از توضیح بدم . تو ماه دی یا بهمن 98 . خانومی که پول واریز کرد برام رفت شکایت کرد خیلی تو دردسر افتادم کارتمو مسدود کردن . پولشم دادم ولی هرچی بهش میگفتم برو رضایت بده حداقل کارت من از مسدودی دربیاد نمیرفت . اما حالا شاید بدونین سهام عدالت میدن و خانوادم همش میگن چرا واسه تو نریختن توروخدا اگه میشه کمکم کنید خواهش میکنم ازتون. اگه کسی میتونه کمکم کنه بگه
خواهش میکنم ازتون کمکم کنید خیلی کارم گیره

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

سلام ، اقدامی که انجام دادید ، مشمول تحصیل مال از طریق نامشروع هستش البته با حصول شرایط .
برای اطلاعات بیشتر به این شماره تماس بگیرید 09163177985