مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

سلام همسرم حق طلاق توافقی از من گرفته بچه رو هم نمیگذارد ببینم 20سکه از 100سکه رو به اجرا گذاشته و من توانایی ندارم که بپردازم حسابم هم مسدود کرده تو یک حسابم سی میلیون پول هست یارانه ام نمیتونم برداشت کنم چه راهی دارد من اعسار بزنم فعلا قاضی رای نداده فقط اخطاریه اول داده که من حضور پیدا کنم ایا من برم زندانی دارد؟ آیا میتونم بعد رای دادگاه درخواست اعسار از دفاتر خدمات قضایی بدهم؟ بعد با این اوصاف سکه 30میلیونی حقوق هفت تومنی اخه دولت نباید فکری برای این روند بکنه این عادلانه است بعد میگن چراسکه زدی کی دخترش رو بدون سکه میده کدوم ضمانت اجرایی وجود دارد که ازدواج کنی مهریه دامانت رو نگیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به(مهریه) را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر زندانی ندارد ، بعد از صدور رأی هم امکان ارائه ی دادخواست اعسار وجود دارد واقساط باتوجه به میزان درآمد شما تعیین می‌شود