مشاوره حقوقی رایگان - شکایت استرداد وجه

سلام وقتتون بخیر. بنده با آقایی قبلا دوست بودم مشکلی برای من پیش آمد و تصادف کردم با ماشین شخصی و خسارت مالی به وجود اومد این آقا به خواست خودش گفت که کمکت میکنم شماره کارت از من گرفت و مبلغ 3 میلیون طی دو فقره از طریق دستگاه Atm برای بنده واریز کرد اما نه به عنوان قرض. در حال حاضر دو مرتبه هست پیام میدن و مبلغی کمتر از اون چیزی که واریز کردن از بنده میخواهد من هم یک بار پاسخ دادم که ندارم خودش هم از اوضاع مالی من خبر دارد که توان پرداخت ندارم. در حال حاضر میخواستم بدونم امکان شکایت از من وجود دارد؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، نه به عنوان قرض تحت چه عنوانی؟ چنانچه قرض نبودن آن را بتوانید اثبات کنید قابل مطالبه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اثبات می تواند پس بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت وجود دارد شما بگو ایشان بدهکار بوده قرض خودش را پرداخت کرده