مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام در پرونده فوت یک کارگر ساختمانی 10 درصد مقصر شدم که بیمه باید پرداخت کنه و مالک 90 درصد و رای دادگاه در اسفند ماه 98 قطعی صادر شد و برای بخش اجرای احکام چکار کنم و الان که سال 99 شده هنوز خبری نشده من باید پیگیر بشم یا در ثنا ابلاغ میشه و بیمه با توجه به اینکه در سال 98 رای قطعی صادر شده دیه رو بر اساس سال 99 میده یا 98 ؟ مابه التفاوت 98 و 99 دیه رو از من میگیره بیمه یا نه ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در هر زمان که بخشی از دیه پرداخت گردد مبنای سال همان خواهد بود اگر تا بحال هیچ رقمی از دیه را پرداخت ننموده اید بر اسا سال 99 محاسبه خواهد شد .