مشاوره حقوقی رایگان - دفع غیر بهداشتی فضولات دامی در محیط مسکونی شهری

با سلام.خدمت وکلا و فرهیختگان رشته حقوق. فردی داخل ملک خود و در مجاورت همسایگان که 3 متر با هم فاصله دارند اقدام به تلنبار و جمع آوری فضولات دامی که از بیرون با فرغون جمع کرده از محل نگهداری گاوهای سایرین در دوردست تر به محل مسکونی شهری حمل می‌کند و تلنبار کرده بوی تند و غیر قابل تحمل اطراف را گرفته چه مرجع یا مراجعی برای پیگیری هست. شهرداری محیط زیست یا نهایتا دادگستری ؟ضمن اینکه سامانه تشریفاتی 190 وزارت بهداشت هم عنوان کرد محیط،شهری در حوزه کاری آنها نیست ؟!!!! با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کا شناسی شود سپس با صورت جلسه کلانتری تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نمایید سپس می‌توانید با استناد به ماده قانونی بهداشت عمومی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بهداشت موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادگستری میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید علیه بهداشت عمومی مطرح نمایید
شما میتوانید به سازمان بهداشت اطلاع بدهید