مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار موقت

از اجرای احکام در مورد چک بی محل تصمیم نهایی صادر شده و فقط نوشته آمار موقت دیگه هیچی ننوشته معنی آمار موقت چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالاً اجراییه برای آن صادر شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به احتمال زیاد اجرائیه صادر شده و هنوز به اجرای احکام ارسال نشده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید ظاهرا پرونده مختومه شده است