مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از همسر متوفی

با سلام
همسرم بر اثر بیماری سرطان خون فوت کرده، همچنین پدر و مادرش قبلا فوت کرده اند و دو برادر و یک خواهر دارد همچنین بیمه هم نبوده و بازنشسته هم نبود، میخواستم ببینم میتوانم مهریه ام را از خانواده ی متوفی بگیرم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما از اموال افراد در قید حیات خانواده شوهرتان چیزی بابت مهریه نمی توانید بگیرید. اما اگر شوهرتان در ارث سهمی داشته است بسته به شرایطی ممکن است بتوانید مطالبه کنید. بهتر است حضوری به یک وکیل مراجعه کنید.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگر حق سهمی از اموال پدری داشته باشه مینونید