مشاوره حقوقی رایگان - کسر جریمه

سلام چند وقت پیش من رو با مشروب گرفتن و من 10 میلیون وثیقه نقدی خودم گذاشتم تصمیم نهایی اومد 1.9 میلیون جریمه شدم میخواستم ببینم میتونم از وثیقه کم کنم و باقید وثیقه رو پس بگیرم و چقد زمان میبرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وثیقه یک تامین قانونی است لذا ربطی به اصل جریمه ندارد در صورتی که شما تسویه کامل از مجازات نمایید وثیقه آزاد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مبلغ را پرداخت نمایید و سپس وثیقه خود را آزاد کنید در صورت عدم مراجعه وثیقه شما ضبط می‌شود