مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن وثیقه و سند

سلام پسرم مدت 1سال و نیم هست که درزندان برایه جرم سرقت به سر می برد وبیماری دوقطبی هست چون وضیعت بیماری پسرم حاد شده از طرف زندان دربیمارستان روانپزشکی رازی امین اباد بستری شده و شوک مغزی براش انجام میدن وملاقات هم نداره وثیقه پسرم از همون اول بازداشتی یک ملیارد بوده تا حالا کم نمیکنه با این وضیعت که بیماروبستری هست چکار کنم که قاضی وثیقه رو کمتر کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وثیقه متناسب با اموال مسروقه و مدت حبس تعیین می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که محتویات پرونده مورد مطالعه قرار گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره نیاز است چه حضوری و چه تلفنی در کنار م باید اسناد و مدارک قضایی ابلاغات کیفرخواست آرا قضایی و کل پرونده نیز رویت و بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با قاضی ناظر زندان در میان بگذارید و از قاضی صادر کننده درخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به استناد بیماری اعصاب وروان قادر به تحمل زندان نیست باید ازقاضی اجرای احکام بخواهید که به دادگاه بنویسد البته پول مالباخته را باید بدهید