مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه مشاوره

با سلام
در خرید اینترنتی محصولی که فیزیکی نیست، مثل خدمات مشاوره تلفنی، معمولا اصلا نه هیچ فاکتور ارائه میشود نه هیچ رسیدی
و هزینه خدمات هم بسیار گران قیمت است و اگر هم درخواست رسید یا فاکتور کنیم مسخره میکنند...

از سایتی خدمت مشاوره چند میلیونی خریدم اما شماره فاکتور برای خریداران در سایتشون ثبت نمیشود و رسید هم در پروفایلمون نیست که اصلا ما دقیقا چه خدماتی ازشون خریدیم!

1. بدون شماره فاکتور خرید و شماره رهگیری چطوری باید اقدام به شکایت کنم؟ میتونم از بانکم بگیرم؟
2. هزینه شکایت مطالبه خسارت و مطالبه وجه چقدر هست؟ میشه بفرمایید اگر چند میلیون هزینه نکنم نمیتونم شکایت کنم؟

اصلا خدماتی به من ارائه نشده و خیلی راحت جواب نمیدن چون فاکتوری ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از بانک پربنت واریزی پرداخت مبلغ را اخذ نمایید و سپس دادخواست حقوقی به طرفیت گیرنده وجه اقامه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستند به فیش های پرداختی امکان مطالبه وجوه واریز شده به حساب فرد را خواهید داشت .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی خدماتی که هزینه را پرداخت کردید دریافت نکردید میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید هزینه دادرسی حدود 3و نیم درصد است که ضمن دادخواست هزینه دادرسی را مطالبه کنید