مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در اپارتمان

با سلام
ما در یک ساختمان 24 واحدی که به دو بلوک 12 واحدی A و B تقسیم شده ساکن هستیم ساختمان دارای دو پارکینگ در دو طبقه می‌باشد هر بلوک هم از پارکینگ زیرزمین وهم از پارکینگ طبقه اول دارای راه پله مجزا برای هر بلوک هست نیمی از پارکینگ ها و انباری ها در سمت هر بلوک در پارکینگ های طبقه اول و زیرزمین در زیر همان بلوک می‌باشد .جهت نصب دوربین اقدام کردیم اما یک بلوک رضایت به نصب دوربین ندارد .بلوک دیگر تصمیم به نصب گرفته پوشش دوربین ها هم بشکلی هست که فقط پارکینگ و انباری های همان بلوک را پوشش میدهد تنها قسمتی که از هر دو مشاعات در پوشش دوربین هست درب پارکینگ درب نفر رو و پارکینگ هر دو بلوک هست آیا برای نصب دوربین نیاز به رضایت ساکنین بلوک مخالف نصب دوربین هست یا ما میتوانیم برای بلوک خودمان با رضایت ساکنین بلوک خودمان اقدام کنیم .با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در محدوده مشاعات است باید با اجازه بقیه ساکنین باشد در غیر این صورت خیر مگر آنکه تجاوزی در حریم خصوصی افراد ایجاد شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز نصب دوربین درصورتی که در داخل مشاعات بلوکی باشد که همه موافق به نصب آن هستند هرچند که عمق پوشش آن بداخل بلوک مجاورتسری یابد منع قانونی نداردهمانند دوربین های که در محل های مسکونی وتجاری نصب می گردد وچه بسا پوشش چند صد متری را دارد موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای نصب دوربین باید با موافقت مالکان باشد