مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام آیا زوج میتواند برای پرونده نفقه که پس از صدور حکم رای اعسار داده و اعسار ایشان رد شده و به دادگاه اجرای احکام صادر شده میتواند در این مرحله مجددا دادخواست اعسار بدهد ممنون از دادراه

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با توجه به اینکه اعسار امری اتفاقی و حادث است و ممکن است در مقطعی رد شود و در مقطع دیگر مورد قبول دادگاه قرار گیرد میتوانید مجددا با معرفی شود درخواست اعسار خود را مطرح نمائید .