مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با عرض سلام من خودرویی را فروختم در تاریخ 2٫2/99 بعد خریدار به من گفت رفته خودرو کامل رنگ و ستون ضربه خورده من نمیدانستم و گفتم مبلغی کم کن و من خودرو را میخواهم من 500000 تومان کم کردم و رسید دارم و تلفنی گفت من ماشین را میخواهم سپس بعد از 1هفته زنگ زده و میگوید من ماشینا نمیخواهم تکلیف چیست ممنون از شما

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اگر قولنامه دارید و در داخل آن به عیوب مذکور اشاره شده است طرف دیگر نمیتواند معامله را فسخ نماید و بگوید نمیخواهم چنانچه ادعائی دارد باید از طریق محاکم پیگیری نماید فلذا مطابق ماده 10 و 219 قانون مدنی معامله شما پابرجا میباشد .